Fiona Mullan, International HR Director van Facebook, op Young Talent in Action Forum

Het VBO koos jongerentewerkstelling als één van de centrale thema’s voor 2017. Daarom organiseert het op 2 oktober een nieuwe editie van het Young Talent in Action Forum in BOZAR.

27 april 2017

Voor dat topevenement wist het VBO Fiona Mullan, International HR Director van Facebook, te strikken. Zij zal op 2 oktober – voor de eerste maal in Europa – het hr-beleid van hét socialmediabedrijf bij uitstek toelichten.

Met ‘Young Talent in Action’ wil het VBO bedrijven en jongeren inspireren. Bedrijfsleiders, hr-verantwoordelijken en ruim 1.000 jongeren verzamelen op 2 oktober in BOZAR. Met als centrale doelstelling: hoe kunnen we meer jongeren beter wegwijs maken in onze arbeidsmarkt? Het VBO beantwoordt die vraag met workshops, speeddates en ‘debattles’ tussen jongeren en politici.

Meer informatie over Young Talent in Action en het programma van het gelijknamige Forum vindt u op www.youngtalentinaction.be


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.