NU INSCHRIJVEN Speeddates en workshops - Young Talent in Action

Jong talent vindt ervaren CEO, en omgekeerd. Dat is het doel van de 455 speeddates die het VBO opzet tijdens de 2de editie van zijn Forum Young Talent in Action (maandag 2 oktober BOZAR, Brussel). Liefst 65 CEO’s en HR-managers staan die dag paraat om hun kennis en ervaring te delen en te luisteren en te leren wat de hedendaagse jeugd drijft in hun zoektocht naar een job. Enkele ronkende namen: Michael Anseeuw (Head of Hello bank!, BNP Paribas Fortis), Sophie Trepant (Talent Acquisition Manager, Delhaize), Grégor Chapelle (Directeur-generaal Actiris), Hans Wilmots (CEO BDO), Heidi De Pauw (CEO Child Focus), Stephan De Brouwer (CEO McDonald’s Belgium), Grégoire Dallemagne (CEO EDF Luminus), … en nog veel, veel meer.

 

06 september 2017

De jongeren hebben het alvast begrepen. Met meer dan 1.500 – de teller loopt nog altijd – zullen ze present zijn, in schoolverband of individueel. Met het uitgebreide programma willen we hen beter wegwijs maken in onze arbeidsmarkt en solide bruggen slaan tussen jongeren, bedrijfswereld, onderwijs en beleid. De speeddates zijn één manier. Daarnaast organiseren we 12 workshops en kunnen jongeren kennismaken met de jobs van de toekomst in alle toonaangevende sectoren in samenwerking met 15 sectorfederaties

In de ring en rond de tafel

Tijdens heuse ‘debattles’ laten we jongeren en politici elkaar ‘challengen’. Politieke tenoren (op onze uitnodigingslijst: Kris Peeters, Hilde Crevits, Zuhal Demir, Alexander De Croo, Pierre-Yves Jeholet, Marie-Martine Schyns en Didier Gosuin) gaan in debat met zes 17-27-jarigen over opleiding en arbeidsmarkt. Bovendien hebben we het genoegen om Z.M. Koning Filip te verwelkomen. Hij zit tijdens het Forum een rondetafel voor met zowel bedrijfsverantwoordelijken als jongeren.

Kortom, het Forum biedt de uitgelezen kans om uitgebreid te netwerken met bedrijfsleiders, ondernemers, toppolitici, decision makers, entrepreneurs én ambitieuze jongeren. Als kers op de taart komt Fiona Mullan, International HR Director van Facebook voor het eerst in Europa het HR-beleid van hét socialmediabedrijf toelichten. Wat maakt Facebook succesvol bij jong talent? We garanderen een inspiratievolle keynote met sterke en direct bruikbare takeaways.

Inschrijven – helemaal gratis – kan op www.youngtalentinaction.be. Daar vindt u ook het gedetailleerde programma. Tot 2 oktober in BOZAR!


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.