Kaapt uw bedrijf de Belgian Business Award for the Environment weg?

Bent u erin geslaagd om concurrentiekracht en milieuprestaties op een innovatieve manier te combineren? Neemt uw onderneming actie op het domein van duurzame ontwikkeling? Laat uw bedrijf dan erkennen door een onafhankelijke jury van topexperten en neem deel aan de Belgian Business Awards for the Environment! U kan inschrijven tot 31 oktober 2017. Snel wezen is de boodschap!

Geschreven door Vanessa Biebel, COMPETENTIECENTRUM DUURZAME ONTWIKKELING & MOBILITEIT
24 oktober 2017

De Belgian Business Awards for the Environment belonen ondernemingen die zich hebben onderscheiden door hun prestaties of door een bijzondere actie op het gebied van duurzame ontwikkeling, en meer bepaald inzake milieutechnologie of -strategie.

• Toonaangevende Awards mét impact op het imago van uw bedrijf
• Nationale en Europese uitstraling
• 6 categorieën
• Mediapartner Kanaal Z/Canal Z zet alle genomineerde bedrijven in de kijker met een exclusieve videoreportage
• Snelle inschrijvingsprocedure

Kleine of grote onderneming, start-up of reeds lang actief? Doe zoals Solvay, Restore, Bekaert en FRX Polymers en twijfel niet om deel te nemen! De jury, samengesteld uit onafhankelijke experts, kijkt alvast uit naar uw dossier.

Inschrijven kan nog tot 31 oktober.

Surf naar www.belgianenvironmentaward.be voor het inschrijvingsformulier en meer informatie.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.