Young Talent in Action Ambassadors leren hun talenten kennen bij BDO

Op woensdag 1 maart kregen de Young Talent in Action (YTIA) Ambassadors de kans een workshop bij te wonen rond hun persoonlijkheid. Professionals van BDO gaven feedback en tips & tricks over hun persoonlijkheidskenmerken aan de hand van de ‘APPS’-persoonlijkheidstest die alle Ambassadors konden afleggen.

08 maart 2017

Alle 200 YTIA Ambassadors kregen van BDO de kans om de ‘APPS’ (Appreciative Professional Personality Survey) persoonlijkheidstest in te vullen. Om de resultaten juist te interpreteren, nodigde het consultancybedrijf BDO de Ambassadors uit in zijn kantoren in Zaventem, waar CEO Hans Wilmots hen verwelkomde. Tijdens de workshop kregen ze feedback van HR-professionals over hun resultaten en hoe ze hun kwaliteiten zowel in hun privé- als professionele leven efficiënt kunnen gebruiken.

Daarbij leerden ze hun rol kennen in een team en op een constructieve manier feedback geven. Technieken die ze in de praktijk toepasten tijdens de networking cocktail.

Blijf op de hoogte van het Young Talent in Action programma via www.youngtalentinaction.be


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.