2 oktober 2017

Tweede editie van het VBO Forum Young Talent in Action

Op 2 oktober 2017, in het Paleis voor Schone Kunsten, zal de tweede editie van het VBO Forum Young Talent in Action plaatsvinden. Schrijf nu in op www.youngtalentinaction.be.


Met ‘Young Talent in Action’ wil het VBO bedrijven en jongeren inspireren. Bedrijfsleiders, HR-verantwoordelijken en ruim 1000 jongeren verzamelen op 2 oktober in de Brusselse cultuurtempel BOZAR. Met als centrale doelstelling: hoe kunnen we meer jongeren beter wegwijs maken in onze arbeidsmarkt? Het VBO beantwoordt die vraag met workshops, speeddates en ‘debattles’ tussen jongeren en politici, maar ook met een topspreker: Fiona Mullan, International HR Director van Facebook. Zij zal op 2 oktober – voor de eerste maal in Europa – het hr-beleid van hét socialmediabedrijf bij uitstek, toelichten.

Voor meer informatie over het programma en inschrijven, bekijk de website www.youngtalentinaction.be.
Wilt u de sfeer opsnuiven van de vorige geslaagde editie? Bekijk hieronder het videoverslag.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.