23 januari 2018

"Steun vrijhandel, kies voor groei", launchdebat en networking, 23.01.2018, VBO

Wat zijn de concrete gevolgen van vrijhandelsakkoorden (bv. CETA) voor bedrijven? Kunnen we als klein land profiteren van de schaaleffecten van de handelsakkoorden die de EU sluit? Hoe zwaar staat internationale handel vandaag onder druk door protectionistische tendensen? Welke drempels ervaren bedrijven vandaag bij de internationale ontwikkeling van hun business? Hoe risico’s inschatten? Veel pertinente vragen… wij zorgen voor bruikbare antwoorden.


We nodigen u van harte uit op het launchdebat van het VBO-magazine Reflect: ‘Steun vrijhandel, kies voor groei’ op 23 januari om 17u op het VBO. Nemen deel aan het evenement: Staatssecretaris Pieter De Crem, professor Jan Van Hove (KU Leuven en Chief Economist van KBC), Philippe Lamberts, Europarlementslid en een aantal ondernemers.

U vindt het gedetailleerde programma hieronder.

Het VBO-magazine Reflect biedt u een unieke inkijk in de visies en ervaringen van tal van bedrijven, decision makers en experts inzake internationale handel. We zijn ervan overtuigd dat zij inspirerend zijn voor de noodzakelijke internationaliseringsstrategie van onze ondernemingen, grote bedrijven en kmo’s.

Wij kijken ernaar uit om u op dit inspirerend event te mogen verwelkomen. Graag tot dan!

 


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.