Zondag 24 juni 2018

Schrijf nu in voor de Team Belgium Run to Tokyo

Drie jaar na de zeer succesvolle Run to Rio, organiseert het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité samen met het VBO de Team Belgium Run to Tokyo. Dit initiatief is een teambuilding evenement voor bedrijven en steunt de atleten in hun voorbereiding van de Olympische Spelen in Tokyo in 2020.


In 2015 liepen er ruim 350 teams mee. Naar aanloop van de Olympische Spelen in Tokyo rekenen we graag op u om nog beter te doen. Hoe meer teams de atleten steunen, hoe hoger de kansen op Belgische medailles. Met uw deelname aan deze ‘Team Belgium Run to Tokyo’ steunt u ‘Team Belgium’, de gezamenlijke inspanningen van de atleten, hun coaches, de sportfederaties en -administraties. Het doel: betere resultaten van en meer steun aan de atleten. Deelname aan deze run vormt daarnaast een mooie ‘Olympische’ teambuildingactiviteit voor uw organisatie!

Dit evenement wordt georganiseerd op 24 juni 2018, in de groene en volledig vernieuwde omgeving van de Hippodroom van Bosvoorde. Elke ploeg bestaat uit 5 medewerkers die elkaar aflossen om samen de afstand van een marathon af te leggen (individuele afstanden tussen 2km en 15km). Daarnaast neemt elke ploeg deel aan 2 sportieve uitdagingen samen met de meer dan 100 aanwezige Olympische atleten. De inschrijving van een ploeg van 5 personen bedraagt 2.020 EUR. Bij inschrijving van uw team vóór 31/12/2017 krijgt u een bijkomend team voor de helft van de prijs (1.010 € i.p.v. 2.020 €)!

Laat deze unieke kans niet voorbij gaan! U zet mee de schouders onder een bijzonder teambuilding evenement ter ondersteuning van de Team Belgium atleten! U kan uw team inschrijven op www.teambelgiumrun.be.
Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.