Donderdag 25 oktober 2018

Hoe strategisch is uw flexibele schil?

Social academy -  sessie 3


Het is een feit. Steeds meer bedrijven doen een beroep op freelancers, contractwerkers, flexwerkers, uitzendkrachten, … Ze staan niet op uw payroll, maar voelen zich wel collega’s van uw vaste medewerkers. En omgekeerd.

Hoe gaat u om met die zogenaamde flexibele schil? Hoe communiceert u met die medewerkers en smeedt u losse en vaste collega’s samen tot een geolied team? Want samenwerken en betrokkenheid versterkt de motivatie, het rendement, uw resultaten, de werksfeer. We vragen het aan een expert en twee collega-bedrijfsleiders die elk op hun manier bruggen slaan tussen de vaste en flexibele werelden van werk.

Ook benieuwd? Laat u inspireren en blokkeer alvast donderdagavond 25 oktober in uw agenda. We houden u op de hoogte.

(*) Voor het 10de jaar op rij organiseert het VBO – in co-branding met SD Worx – de social academy, een reeks academische zittingen waar verantwoordelijken en decision makers (managers, CEO’s, HR-mensen, onderhandelaars, experten, …) hun kennis en vaardigheden op het vlak van sociaal overleg binnen de onderneming bijspijkeren.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.