De Belgian Business Awards for the Environment belonen kleine en grote ondernemingen voor hun inzet voor duurzame ontwikkeling. Deze awards, die tweejaarlijks worden uitgereikt, plaatsen ondernemingen in de kijker die er dankzij groene innovaties in zijn geslaagd economische activiteiten en zorg voor het milieu te combineren.

PRIJSUITREIKING 

Een jury van experts selecteerde de dossiers. Ondernemingen die als laureaat uit de bus kwamen, kunnen meedingen naar de Europese Awards (in 2018).

De uitreiking vond plaats op 12 maart 2018. Niemand minder dan Kris Peeters (Vice-eersteminister en Minister van Werk, Economie en Consumenten) en Marie-Christine Marghem (Minister van Energie, Leefmilieu en Duurzame Ontwikkeling) reikten de awards uitaan de winnaars.

Laat u inspireren door de best practices met onder andere Infrabel, Lidl, Janssen, Sioen Industries … als genomineerden.

 

Marie-Christine Marghem: “Wie vandaag kiest voor een duurzame onderneming, zorgt voor de toekomst. De toekomst van onze kinderen én van onze ondernemingen. Ik vraag u dan ook deze uitdaging aan te gaan. Morgen maakt u het échte verschil.”


Kris Peeters: "De realisatie van een duurzame economie is een werk van lange adem. Het vergt veel overtuigingskracht, ambitie, doorzettingsvermogen, én goede voorbeelden die navolging verdienen. Ik roep bedrijven dan ook van harte op om deel te nemen aan de 16de editie van de Belgian Business Awards for the Environment."

 

Herbeleef de prijsuitreiking van de Belgian Business Awards editie 2017-2018

 

Lees meer over Belgian Business Awards for the Environment


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.