De Belgian Business Awards worden toegekend in vier categorieën:

Voor elke categorie zijn er twee subcategorieën waarvoor u zich kan inschrijven: "Jong talent" en "Business en biodiversiteit".

Het (de) ingevulde inschrijvingsformulier(en) kan u sturen naar Vanessa Biebel, vb@vbo-feb.be
 

  • MANAGEMENT Degelijk beheer of management van de verantwoordelijkheden op maatschappelijk en milieugebied: inzenders moeten aantonen dat maatschappelijke en milieukwesties op een systematische en transparante wijze in het bedrijfsbeheer geïntegreerd worden.

> De beoordelingscriteria voor de categorie Management vindt u hier.
> Het inschrijvingsformulier voor de categorie Management vindt u hier.

  • PRODUCTEN & DIENSTEN Succesvolle introductie van duurzame producten en diensten: inzenders moeten aantonen dat door een zorgvuldig ontwerp van producten en diensten een duurzame consumptie wordt bevorderd.

> De beoordelingscriteria voor de categorie Producten & Diensten vindt u hier.
> Het inschrijvingsformulier voor de categorie Producten & Diensten vindt u hier.

  •  PROCESSEN Succesvolle introductie van productietechnologieën en processen: inzenders moeten aantonen dat natuurlijke rijkdommen efficiënter worden gebruikt en dat emissies doeltreffender worden vermeden dan bij de vorige best beschikbare technologie op het desbetreffende gebied en moeten de mogelijkheid van economische en maatschappelijke baten aantonen.

> De beoordelingscriteria voor de categorie Processen vindt u hier.
> Het inschrijvingsformulier voor de categorie Processen vindt u hier.

  •  INTERNATIONAL BUSINESS COOPERATION Daadwerkelijke samenwerking in internationale partnerschappen met organisaties uit andere sectoren: deze prijs erkent de wereldwijde dimensie van duurzame ontwikkeling en het belang van internationale samenwerking tussen verschillende sectoren. Prijzen in deze categorie zullen gaan naar succesvolle partnerschappen tussen een organisatie in de Europese Unie en één of meer organisaties in een ontwikkelingsland of een land met een overgangseconomie.

> De beoordelingscriteria voor de categorie Internationaal vindt u hier.
> Het inschrijvingsformulier voor de categorie Internationaal vindt u hier.Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.