ORI is de brancheorganisatie van advies- en ingenieursbureaus in België. Ze vertegenwoordigt een zeventigtal bureaus met globaal 7.000 werknemers die jaarlijks projecten ondersteunen en voorbereiden ter waarde van 10 miljard euro aan investeringen.

ORI
Organisatie van Raadgevende Ingenieurs, Engineering- en Consultancybureaus
Kolonel Bourgstraat 105 
1030 Brussel 
T + 32 2 256 95 22
info@ori.be
Contact

Anya De Bie
Voorzitter
Bernard Gilliot
Secretaris-generaal
Anya De Bie
Oprichtingsdatum
1992
Leden
± 70
Aantal werknemers actief in de ondernemingen die deel uitmaken van de federatie
7.000
www.ori.be/


ORI richt zich als organisatie op 3 domeinen: belangenverdediging op alle niveaus, diensten naar leden en het stimuleren van innovatie en creativiteit in de sector.
De organisatie staat in voor de algemene promotie van de advies- en ingenieursbureaus. Ze brengt hun projecten in beeld en benadrukt de attractiviteit van tewerkstelling in de sector. Voorts ijvert ze voor faire marktwerking. Dat kan door het duidelijk omschrijven van de opdrachten of te selecteren op grond van kwaliteit.
Bovendien voert ORI constant overleg met alle stakeholders voor de sector over de rol die de advies- en ingenieursbureaus spelen in het maatschappelijk leven.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.