Eerste forum over Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s)

Het eerste SDG-Forum vindt plaats op dinsdag 23 oktober 2018 in Flagey (Brussel). Het VBO is ervan overtuigd dat het gaat om een wereldwijde afspraak die de ondernemingen niet mogen missen.


Vanessa Biebel, COMPETENTIECENTRUM SUSTAINABILITY & CIRCULAIRE ECONOMIE
25 september 2018

Conferenties, debatten, interactieve sessies, infostands … Activiteiten genoeg op deze dag volledig gewijd aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen die deel uitmaken van de Agenda 2030 opgesteld door de Verenigde Naties en ondertekend door 193 landen. Agenda 2030 definieert 17 doelstellingen om te komen tot een duurzame wereld “die sociaal rechtvaardig, ecologisch veilig en economisch welvarend is.”

SDG’s: van iedereen, voor iedereen en door iedereen. Dat is de rode draad van dit eerste SDG Forum georganiseerd door de regering, burgerorganisaties en de bedrijfswereld, waaronder natuurlijk het VBO. Het forum is bedoeld voor elke persoon of organisatie die interesse heeft in de SDG’s, die ze wil integreren in zijn manier van werken of zakendoen, of die nieuwe partners wil ontmoeten voor toekomstige samenwerkingen. Deelnemen is gratis.

Alle praktische info vindt u op https://www.sdgs.be/nl

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.