Nomineer de Sustainability Professional & Pioneer of the Year 2022

Time4Society en het VBO bundelen de krachten om in 2022 samen de Sustainability Professional of the Year te organiseren. Time4Society organiseerde vorig jaar reeds voor de zesde maal succesvol voorloper CSR Professional of the Year. Beide organisatoren beslisten om het aspect duurzaamheid meer naar voren te schuiven in de naam van de verkiezing.


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
14 december 2021

Duurzaamheid is immers niet langer een keuze, maar een noodzaak om te kunnen groeien in deze snel veranderende wereld. Pieter Timmermans, CEO van het VBO: “Wij zetten in de komende jaren graag mee de schouders onder dit voor het bedrijfsleven belangrijke initiatief omdat we ondernemers die positieve en duurzame waarde creëren krachtig willen inspireren en ondersteunen.”

Naast de Sustainability Professional zal ook een Sustainability Pioneer bekroond worden, een starter op het gebied van een duurzame aanpak die het voorbije jaar op inspirerende wijze een toonaangevend project of best practice heeft neergezet. Voor beide awards wordt telkens zowel een Nederlandstalige als Franstalige winnaar gelauwerd.

Tot 14 januari kunt u de Sustainability Professional 2022 nomineren. We zoeken een persoon die in zijn bedrijf of organisatie een strategische en onmisbare sustainabilityrol speelt als motivator, inspirator of implementator. Dat kan onder meer als CEO, HR-manager, marketeer, projectleider of eventmanager. Meer informatie vindt u via deze link, waar u tevens mensen kan nomineren. https://sustainabilityprofessional.be/nomineer-2022/

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.