Agoria genomineerd voor de X2 Award: stem voor een inclusieve technologiesector!

De X2 Award is een onderscheiding voor het meest vooruitstrevende bedrijf op het vlak van gendergelijkheid, work-life balance, gelijke kansen en diversiteit in al haar aspecten en wordt uitgereikt op maandag 11 oktober in BluePoint Antwerp. Agoria, onze lidfederatie die de technologische sector vertegenwoordigt, is een van de drie kanshebbers, naast JBC en Bristol! Staat u ook achter meer diversiteit en inclusie in de technologische industrie? Stem dan voor Agoria!


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
28 september 2021

De X² Award is een initiatief van X Kwadraat (X²), een community die ijvert voor het in kaart brengen en doorprikken van onbewuste vooroordelen, vanuit de visie dat ondernemen zijn maximale kracht vindt wanneer alle genders samenwerken. De award wil vooral een sterk bewustzijn creëren rond thema’s zoals gendergelijkheid, work-life balance en andere sleutelpunten, door bedrijven en organisaties die zich voor die thema’s inzetten in de spotlight te plaatsen. De kandidaten worden getoetst aan een breed spectrum van strenge voorwaarden en indicaties die aantonen hoe gendervriendelijk het bedrijf is op de werkvloer.

> Stemmen: stem hier voor Agoria. 
> Prijsuitreiking: schrijf u hier in voor de uitreiking van de X² Award op 11 oktober 2021.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.