Op zoek naar werknemers én meer diversiteit? Dan is REVA2022 zeker iets voor u!

De REVA2022-informatiebeurs over hulpmiddelen en diensten voor mensen met een beperking vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 21 mei 2022 in Flanders Expo in Gent. Veel van de 16.000 bezoekers zijn op zoek naar werk. Het centrale thema van de beurs is dit jaar dan ook “Echt werk voor mensen met een beperking”.


Hanne De Roo, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
10 maart 2022

Dit is de ideale opportuniteit om je onderneming te laten kennismaken met de onderbenutte talenten van mensen met een beperking, die nochtans perfect bij u aan het werk kunnen. 

Op REVA2022 zal, op een laagdrempelige manier, heel wat informatie te vinden zijn over werk voor mensen met een beperking. Veel ondernemingen hebben geen idee wat redelijke aanpassingen inhouden en hebben dan ook koudwatervrees om een persoon met een beperking aan te werven. De informatiebeurs kan ondernemingen geruststellen en inspireren om een (kandidaat-)werknemer met een beperking in dienst te nemen. Omdat echt werk voor mensen met een beperking in ieders voordeel is. En wie weet, misschien vindt u wel die ene witte raaf die u al zo lang zoekt. 

Aanwezig zijn op de beurs kan op verschillende manieren: als exposant die fysiek aanwezig is met een stand en zo direct contact legt met onze bezoekers en mogelijke kandidaten, op de ‘meet & greet’ aan toegankelijke tuintafels, of via een ‘roll-up banner’ waarop u zich kenbaar maakt als  werkgever met oog voor mensen met een beperking. REVA2022 is trouwens een interregionaal initiatief dat zich richt op werkgevers en (kandidaat-)werknemers met een beperking over het hele land.

VBO – Het VBO ondersteunt dit krachtig initiatief om een brug te vormen tussen ondernemingen en mensen met een beperking, wat in deze periode van krapte op de arbeidsmarkt een heel sterk en absoluut noodzakelijk signaal is. Alle talenten moeten gevaloriseerd worden op onze arbeidsmarkt. 

Ben je als werkgever geïnteresseerd om als exposant of als bezoeker op REVA te zijn? Contacteer dan Freddy Willems, coördinator van REVA via fredddy@reva.be of 0478 95 87 92. Voor meer informatie: https://reva.be/revaworx/.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.