Oprichting centra ‘Kleine en Middelgrote Ondernemingen’ bij de FOD Financiën

Binnen de FOD Financiën hervormt de Algemene Administratie van de Fiscaliteit (AAFisc) haar diensten. De AAFisc wordt een doelgroepgerichte in plaats van een materiegerichte organisatie. Daarvoor zijn de administraties ‘Particulieren’, ‘Kleine en Middelgrote Ondernemingen’ en ‘Grote Ondernemingen’ gevormd.


Jean Baeten, COMPETENTIECENTRUM FISCALITEIT & INVESTERINGEN
05 januari 2016

Na de oprichting van het Nationaal Centrum Opsporingen op 1 januari 2015 en van de Centra ‘Grote Ondernemingen’ op 1 juli 2015, heeft AAFisc op 1 januari 2016 13 Centra ‘Particulieren’, 14 Centra ‘Kleine en Middelgrote Ondernemingen’, het Polyvalent Centrum ‘Eupen’ en het Centrum ‘Buitenland’ opgericht.

Binnen die centra startten op 1 januari de diensten voor de controle en de geschillenbehandeling. Het beheer van de dossiers gebeurt nog tot 1 juli 2016 door de bestaande diensten. Voor vragen over uw dossier kunt u nog steeds terecht bij uw vertrouwde kantoor.

> Klik hier voor meer info

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.