1 jaar later - Onderzoek naar de impact van de crisis op het menselijk kapitaal in organisaties

Toen het VBO samen met onderzoekers Kathleen Vangronsvelt en Ans De Vos (Antwerp Management School) en HRPro.be één jaar geleden een bevraging organiseerde naar de impact van COVID-19 op menselijk kapitaal in organisaties, hadden we nooit gedacht dat dit onderwerp 12 maanden later nog steeds relevant zou zijn. 


Joris Vandersteene, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
20 april 2021

Als we nu terugkijken op een jaar van afstand houden, telewerken en mondmaskerontmoetingen op het werk, wat is er dan veranderd? Zijn wij veranderd? Hoe kijkt u nu als HR-professional of bedrijfsleider naar topics als verbondenheid, groei, telewerk, de relatie werkgever-werknemer?

In het vijfde deel van dit langlopende onderzoek, brengen we in kaart wat er voor bedrijfsleiders en HR-professionals veranderd is ten opzichte van de start en de piek van de coronacrisis en de impact van de tweede én intussen derde golf.

Om de evolutie op de voet te kunnen blijven volgen, en u erover te kunnen blijven informeren, zouden we u willen vragen deze vragenlijst in te vullen (10 minuten).

Deze bevraging is een samenwerking tussen Antwerp Management School, HRPRo.be en het VBO en werd mede mogelijk gemaakt dankzij Indiville/Bpact, HRmagazine, Prebes en de SD Worx Chair Next Generation Work.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.