© belga

Creating People Advantage Survey – Uw mening telt!

Wereldwijd staan bedrijven voor veel uitdagingen: de zich ontvouwende crisissen, de nasleep van de vorige crisissen, voortdurende digitale transformatie en disruptie en een verschuiving naar duurzaamheid.


Joris Vandersteene, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
15 mei 2023

Elke uitdaging vereist nieuwe benaderingen, verschillende vaardigheden en divers talent. Net daarom is het begrijpen van de rol van people management voor toekomstig succes nog nooit zo belangrijk geweest. De Creating People Advantage Survey (CPA) 2023 stelt u in staat om diepgaande perspectieven te delen over de meest urgente HR-onderwerpen. Dit jaar is de survey gericht op het managen in uitdagende tijden.

De CPA is sinds 2007 's werelds meest uitgebreide en gerenommeerde publicatie over people trends in organisaties. De resultaten ervan (publicatie gepland voor oktober 2023) zijn bedoeld om de capaciteitsopbouw van HR-teams wereldwijd te ondersteunen en HR-leiders in staat te stellen mee te bouwen aan het toekomstige succes van hun onderneming.

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan deze 20 minuten durende enquête om:

  • bij te dragen aan de nieuwste kijk op de prioriteiten van people management wereldwijd
  • unieke inzichten te creëren in hoe HR de huidige bedrijfsuitdagingen aanpakt
  • vorm te geven aan de discussie en de ontwikkeling van people management.

Deelnemen kan via deze link

Wij waarderen en danken u zeer voor uw steun en deelname aan de CPA 2023.

De CPA Survey gaat uit van de WFPMA (World Federation of People Management Associations) en de EAPM (European Association for People Management). HRPro.be is lid van het EAPM. Het VBO is stichtend lid van HRPro.be.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.