Impact van de pandemie op het menselijk kapitaal – Slotbevraging

Meer dan 2 jaar na de eerste bevraging (april 2020), een samenwerking tussen Antwerp Management School, HRPro.be en het VBO, sluiten arbeidspsychologen Kathleen Vangronsvelt en Ans De Vos het onderzoek naar de impact van COVID-19 op menselijk kapitaal in organisaties af.


Joris Vandersteene, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
24 mei 2022

Zoals steeds komen thema’s als telewerk, welzijn, verbondenheid en loopbaanontwikkeling aan bod. Wat is er veranderd? And is it here to stay?

Daarnaast focust deze bevraging ook op het psychologisch contract tussen werkgever en medewerkers. Op welke domeinen zijn de verwachtingen veranderd, en op welke gebieden niet? En matchen die verwachtingen nog steeds tussen beide partijen? 

De resultaten van meer dan 2 jaar onderzoek worden voorgesteld aan bedrijfsleiders en HR-professionals op vrijdag 1 juli (11 uur) tijdens een gratis webinar. Inschrijven kan via de link die op het einde van de vragenlijst verschijnt.

Alvast bedankt voor uw deelname!

Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

(Aangezien we enkel geïnteresseerd zijn in uw persoonlijke mening, zijn er geen foute of juiste antwoorden. De verwerking van de antwoorden gebeurt volledig anoniem. Het invullen van de enquête zal een 15-tal minuten in beslag nemen.)

Deze bevraging werd mede mogelijk gemaakt dankzij B-Tonic (dochteronderneming van Baloise Insurance), Indiville/Bpact, HRmagazine en de SD Worx Chair Next Generation Work.

Foto ©belga

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.