OPROEP – Onderzoek naar de impact van de crisis op het menselijk kapitaal in organisaties

Toen het VBO samen met onderzoekers Kathleen Vangronsvelt en Ans De Vos (Antwerp Management School) en HRPro.be bijna twee jaar geleden een bevraging organiseerden naar de impact van COVID-19 op menselijk kapitaal in organisaties, hadden we nooit gedacht dat dit onderwerp 18 maanden later nog steeds relevant zou zijn. En na het recente Overlegcomité worden opnieuw een aantal maatregelen aangescherpt.


Joris Vandersteene, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
08 december 2021

Als we terugkijken op die voorbije 18 maanden, wat is er dan veranderd? Zijn wij veranderd? Hoe kijkt u nu als HR-professional of bedrijfsleider naar topics als verbondenheid, groei, telewerk of de relatie werkgever-werknemer?

In het zesde deel van dit langlopende onderzoek brengen we in kaart wat er voor bedrijfsleiders en HR-professionals veranderd is ten opzichte van de start en de piek van de coronacrisis en wat de impact is van de tweede, derde én intussen vierde golf.

Om de evolutie op de voet te kunnen blijven volgen en om u erover te kunnen blijven informeren, zouden we u willen vragen deze vragenlijst in te vullen (10 minuten).

Die bevraging is een samenwerking tussen Antwerp Management School, HRPRo.be, B-Tonic en het VBO en werd mede mogelijk gemaakt dankzij Indiville/Bpact, HRmagazine en de SD Worx Chair Next Generation Work.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.