Learn Grow Win: derde nationaal congres HRPro.be

Op 20 mei organiseert HRPro.be – Belgian Association for HR Professionals – een digitale editie van haar jaarlijks congres: Learn - Grow - Win. Monica De Jonghe, directeur-generaal van het VBO, is een van de sprekers.


Joris Vandersteene, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
14 april 2021

We leven in turbulente tijden. Corona doet een beroep op onze flexibiliteit en ons aanpassingsvermogen. Een leerproces voor de organisatie en de werknemer. We horen het vaak: leren is van cruciaal belang voor onze welvaart. De wereld verandert zo snel dat voortdurend leren de enige manier is om te groeien. Een missie waarin bedrijven, teams, werknemers en élke burger allemaal hun rol moeten spelen. Maar hoe kunnen we ons het best ontwikkelen, wat zijn de belangrijkste trends en waarnemingen? Welke lessen kunnen we daaruit trekken als individu, team, organisatie en als bedrijf? 13 boeiende sprekers werpen hun licht op levenslang leren.

Tijdens drie blokken zoomen de sprekers in op thema’s als: lerende organisatie, juridische aspecten van opleiding en leren, de leerrekening, learning agility, cross-sectorale samenwerking, transities, digitaal leren, duurzame inzetbaarheid … Met andere woorden, de ideale mix voor een brede kijk op een leven lang leren.

Afsluitende keynote is Hertta Vuorenmaa (Research Director in the Future of Work bij Altoo University, Finland). Zij legt de link tussen ‘technology-driven change’ en ‘lifelong learning’. Ze kadert hoe bedrijven op zoek kunnen gaan naar échte incentives die leren stimuleren, het belang van leadership en de rol die de leidinggevenden spelen om die noodzakelijke koppeling tussen change én leren te maken. De cruciale vraag die ze zich stelt: “How to lead change so that everyone could feel included?”. Want in dit verhaal van leren/leven/werken mag én kan niemand achterblijven. Learn, grow, win!

Klik hier voor het volledige programma en inschrijvingsformulier!

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.