© Shutterstock

Samen tegen administratieve rompslomp

U kent ze zeker, waarschijnlijk vervloekt u ze. We hebben het hier inderdaad over de enorme waslijst van administratieve verplichtingen waaraan u en uw bedrijf jaar na jaar moeten voldoen. We moeten u waarschijnlijk niet vertellen dat dit enorm veel (financiële) middelen vergt. Middelen die u niet kunt inzetten om te investeren en zo de Belgische welvaart blijvend te stimuleren. Vanuit het VBO springen we daarvoor graag in de bres en willen we uw leed zoveel mogelijk verzachten.


Willem Thijs, COMPETENTIECENTRUM DIGITAAL & INNOVATIEF ONDERNEMEN
08 februari 2023

Daarom lanceren we de enquête ‘Administratieve vereenvoudiging’, waarin we peilen naar mogelijkheden tot administratieve vereenvoudiging. Wij willen, met andere woorden, van u horen wat er beter kan en moet.

We beseffen dat dit voor u – de bedrijven – een grote denkoefening zal worden. Tegelijkertijd hopen we dat u deze enquête massaal invult zodanig dat we de problematiek rond nodeloze administratieve lasten beter in kaart kunnen brengen en – zo nodig – de juiste stappen richting het beleid kunnen zetten.

Alvast bedankt!

Vul de enquête in. 

 

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.