SOCIALE VERKIEZINGEN 2020: DOE EEN BEROEP OP DE KNOWHOW VAN HET VBO!

De sociale verkiezingen 2020 worden gehouden tussen 11 en 24 mei. Organiseert uw onderneming sociale verkiezingen? Wij helpen u met het pakket ‘SOCIALE VERKIEZINGEN 2020’ van het VBO.

10 juli 2019

Redenen genoeg dus om ons uw vertrouwen te schenken!

En schrijf ook in op het volledige pakket “SOCIALE VERKIEZINGEN 2020” van het VBO (450 EUR ebtw), met:  

3 thematische seminars

Na het eerste strategische seminar in november 2018, gaat weldra onze reeks praktische seminars van start, in samenwerking met het advocatenkantoor Taquet, Clesse en Van Eeckhoutte, maar ook met allerlei mensen uit de praktijk: HR-verantwoordelijken, specialisten inzake informatica-applicaties, …. Die seminars vinden plaats in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Waver/Louvain-la-Neuve;

VBO-Gids

Onze traditionele brochure zal in nauwe samenwerking met het advocatenkantoor Taquet, Clesse en Van Eeckhoutte worden uitgegeven na de bekendmaking van de wet. Zoals gewoonlijk bevat de Gids waardevolle adviezen, de recentste rechtspraak en het nieuw normatief kader;

-  E-Alert

De kers op de taart! Onze elektronische newsletter "Alert" zal concrete adviezen bevatten zodat u steeds goed voorbereid bent tijdens en in elke fase van de procedure. Dit is telkens een herinnering aan en een samenvatting van elke verplichting en deadline voor uw bedrijf.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.