Sociale verkiezingen 2024 - Strategische voorbereiding: VBO trekt volle zaal

Voorbereiden, anticiperen en organiseren. Dat is in een notendop de kernboodschap van de studienamiddag die het VBO op 15 november 2022 in samenwerking met advocatenbureau Claeys & Engels organiseerde als ‘strategische voorbereiding’ op de komende sociale verkiezingen.


Jean-Charles Parizel, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
16 november 2022

Op de afspraak verscheen een ruim publiek, hoofdzakelijk bestaande uit HR-specialisten die de procedure in goede banen moeten leiden en consultants van de ondernemingen.  Dankzij de kostbare adviezen konden de specialisten een vliegende start nemen om de procedure optimaal te laten verlopen.

De verkiezingen vinden plaats in mei 2024.

Intussen kunt u terecht op de VBO-website gewijd aan de sociale verkiezingen van 2024. Daar ontdekt u ons aanbod in het kader van de voorbereidingen: thematische seminars, E-alert-nieuwsbrieven enz.

Net als elke vier jaar, zal het VBO ook nu zijn geüpdatete gids ‘Sociale verkiezingen’ publiceren.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.