Belgian Corporate Video Festival – Inzendingen tot 15 maart!

Tijdens het Belgian Corporate Video Festival op 6 juni in Kinepolis Brussel bekronen bedrijfsleiders en marketeers ’s lands beste corporate video’s. Jaarlijks dingen tientallen bedrijven en organisaties naar de begeerde ‘Oscars’ in 11 categorieën. Uw productie inzenden kan nog tot uiterlijk 15 maart.

Het enige corporate videofestival in ons land is een professionele organisatie van de studenten van de Antwerpse Artesis Plantijn Hogeschool. In samenwerking met Kinepolis Brussel, Kanaal Z, Cercle de Wallonie, Kinepolis, Videohouse en het VBO maken de studenten van dit Festival hét netwerkevent in het domein van de audiovisuele communicatie voor het Belgische bedrijfsleven. Corporate video is in de huidige, door beeldtaal gedomineerde wereld één van de meest effectieve communicatiemiddelen om uw bedrijfsstrategie te optimaliseren. 

Vorig jaar dongen tientallen organisaties en bedrijven met evenveel producties naar de begeerde awards in 11 categorieën en 5 speciale formats. Ook voor de editie 2019 lopen de inzendingen al vlot binnen. Dat kan nog tot uiterlijk 15 maart. Daarna worden alle producties beoordeeld door een professionele jury onder leiding van Prof. Dr. Karolien Poels (Communicatiewetenschappen Universiteit Antwerpen) en Jean-François Raskin (IHECS en voorzitter Raad van Beheer RTBF). 

Tijdens het festival zelf – dat wordt gecombineerd met workshops en een uitgebreid netwerkmoment – maken bedrijfsleiders, kmo-zaakvoerders, ondernemers en communicatieprofessionals kennis met de meerwaarde van video voor de interne en externe communicatiedoelstellingen. 

Wie wil deelnemen, kan zijn productie nog inzenden tot vrijdag 15 maart 2019.

Alle info over de inschrijvingsprocedure, het reglement en het festivalprogramma op www.bcvf.be. 

Contact
Hanne Wuyts
Verantwoordelijke externe relaties & tweetalige eindredactie
hanne.wuyts@student.ap.be
+32 474 02 99 61

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.