Belgisch-Nederlandse kruisbestuiving

CEO van het VBO Pieter Timmermans ging, op uitnodiging van Belgisch ambassadeur in Nederland Anick Van Calster, op bezoek in Den Haag.


Olivier Joris, COMPETENTIECENTRUM EUROPA & INTERNATIONAAL
28 maart 2023

Eerst ontmoette hij Ingrid Thijssen, voorzitter van de zusterfederatie van de VBO in Nederland, VNO-NCW. Ze bespraken de politieke situatie in Nederland na de recente Provinciale Statenverkiezingen, alsook de mogelijke samenwerking tussen het VBO en VNO-NCW in juni in het kader van het staatsbezoek van het Nederlandse koningspaar aan België.

Pieter Timmermans nam vervolgens het woord op de Consulaire conferentie, die jaarlijks wordt georganiseerd door de Belgische ambassadeur in Nederland. Daar becommentarieerde hij, in aanwezigheid van de Belgische ereconsuls in Nederland, een aantal sociaal-economische uitdagingen waarmee ons land wordt geconfronteerd en de oplossingen die het VBO aanbeveelt.

 

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.