Tv-special Video Experience Day. Laat u inspireren!

De coronacrisis treft ook de 21ste editie van de Video Experience Day. Het live-event in Kinepolis Brussel gaat niet door. Maar de organiserende studenten van de AP Hogeschool Antwerpen blijven niet bij de pakken zitten en zetten een heuse tv-special op. Benieuwd naar de best of corporate video’s van het afgelopen jaar? Kijk dan op 9 juni 2020 om 18 uur naar de Video Experience Day op Kanaal Z!


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
18 mei 2020

Anno 2020 is de Video Experience Day – tot vorig jaar Belgian Corporate Video Festival – nog altijd het enige corporate videofestival in ons land. De professionele organisatie is in handen van de studenten van de AP Hogeschool Antwerpen en Kanaal Z. In samenwerking met Kinepolis Brussel, Cercle de Wallonie, Videohouse en het VBO maken de communicatiestudenten van de awards hét audiovisuele netwerkevent voor het Belgische bedrijfsleven. 

COVID-19 dwingt de 21ste editie echter om de vertrouwde omgeving van Kinepolis Brussel te verlaten. In de plaats wordt de awarduitreiking een heuse televisiespecial, die je vanaf 9 juni kunt bekijken op Kanaal Z. Doen! 

Alle info over de het uitzendschema en het festivalprogramma op www.videoexperienceday.be

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.