Laat u inspireren door de beste corporate video’s op 6 juni!

Tijdens de Video Experience Day televisiespecial op 6 juni in Kinepolis Brussel bekronen bedrijfsleiders, communicatie-experten en marketeers ’s lands beste corporate video’s. Video is vandaag meer dan ooit een van de meest effectieve communicatiemiddelen om uw bedrijfsdoelstellingen uit te dragen.


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
31 mei 2023

Anno 2023 is de Video Experience Day nog altijd het enige corporate videofestival in ons land. De professionele organisatie is in handen van de studenten van de AP Hogeschool Antwerpen en Kanaal Z/Canal Z. In samenwerking met Kinepolis Brussel, EMG en het VBO maken de communicatiestudenten van de awards hét audiovisuele event voor het Belgische bedrijfsleven.

33 genomineerden maken in verschillende categorieën kans op in totaal tien awards. Tijdens een inspirerend namiddagprogramma presenteren zij hun inzending op groot scherm voor de jury en het publiek. Nadien delen enkele experts in een panelgesprek hun expertise over het centrale thema van de Video Experience Day: hoe kunnen bedrijven en non-profitorganisaties video optimaal inzetten voor employer branding? Een uitgebreide walking dinner stoomt het publiek vervolgens klaar voor het hoogtepunt van de dag: de awardshow. Tot slot kan u uw horizon nog verder verbreden door te netwerken met gelijkgestemde experts en creatieve geesten in de corporate videowereld.

Wilt u meer te weten komen over de inzet van video in the war for talent? Legt u graag contacten met professionals uit de video-, communicatie- of marketingsector? Ziet u daarin een unieke kans voor uw bedrijf en wilt u zeker zijn van uw plekje op de Video Experience Day 2023? Info en tickets via videoexperienceday.be!

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.