René Branders start zijn kennismakingsronde langs federaties

René Branders, voorzitter van het VBO sinds 30 maart dit jaar, is begonnen aan zijn kennismakingsronde langs de federaties van onze organisatie. Zijn eerste stop was Federgon - Network for work, de federatie van HR-dienstverleners, waar hij meer tekst en uitleg kreeg over de onderwerpen die tijdens de vorige raad van bestuur op tafel lagen.Alexander Verstappen, COMMUNICATION & EVENTS
11 mei 2023

René Branders en Pieter Timmermans, CEO van het VBO, werden er ontvangen door onder andere Ann Cattelain, CEO, en Katty Scheerlinck, CEO van RGF Staffing, die hen wegwijs maakten in de grootste uitdagingen en bezorgdheden binnen hun sector, een sector die essentieel is voor een betere afstemming tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. “Federgon staat echt centraal in het talentbeheer, en die talenten zijn natuurlijk onmisbaar voor een goede werking van onze economie!”, concludeerde René Branders.

 

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.