Til uw corporate video naar een hoger niveau dankzij de Video Experience Day

Tijdens de Video Experience Day op 9 juni bekronen bedrijfsleiders, communicatie-experten en marketeers ’s lands beste corporate video’s. Jaarlijks dingen tientallen bedrijven en organisaties naar de begeerde ‘Video Oscars’. Ontdek tijdens dit bijzondere event wat video voor uw bedrijf kan betekenen.


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
19 mei 2022

Anno 2022 is de Video Experience Day nog altijd het enige corporate videofestival in ons land. De professionele organisatie is in handen van de studenten van de AP Hogeschool Antwerpen en Kanaal Z/Canal Z. In samenwerking met Kinepolis Brussel, Cercle de Wallonie, EMG en het VBO maken de communicatiestudenten van de awards hét audiovisuele event voor het Belgische bedrijfsleven. Video is vandaag meer dan ooit één van de meest effectieve communicatiemiddelen om uw bedrijfsdoelstellingen uit te dragen. 

De Video Experience Day is een uniek evenement waarop u ontdekt hoe u uw bedrijfsfilm naar een hoger niveau tilt. Laat u onder meer inspireren door het leerrijke namiddagprogramma en een boeiende keynotepresentatie over de mogelijkheden van VR-communicatie voor uw bedrijf.

En de winnaars?

Naast een waardevolle award wacht de winnaars een uitzendcheque ter waarde van 4.200 euro voor zendtijd bij Kanaal Z en nationale aandacht tijdens het event en achteraf in de cocktailreportage op Kanaal Z/Canal Z. Een greep uit de winnaars in 2021: MIVB/STIB (HR), bpost (Training), VRT (Product/Service & Social Media), Hogeschool PXL (Corporate  Image),  ICO  Windpark (Corporate Social Responsibility), Cevora(Digital Event), Infrabel (Sensibilisation), Koninklijk Musem voor Schone Kunsten Antwerpen (City- & Regional Marketing) en Cepa (Animation). 


De awardshow vindt plaats op donderdag 9 juni in Kinepolis Brussel. In de week na de live awardshow zal de Video Experience Day nog te bekijken zijn onder de vorm van een tv-reportage op Kanaal Z en Canal Z. Info over het festivalprogramma en het bestellen van tickets kan via www.videoexperienceday.be.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.