VBO & VRT inspireren jongeren tijdens Young Talent in Action

Van 21/10 tot 25/10 organiseerde het VBO een week lang activiteiten in het kader van Young Talent in Action (YTiA). Voorop stond het tweejaarlijkse YTiA XXL event op maandag 21/10 met meer dan 2.000 enthousiaste jonge deelnemers tussen 17 en 27.


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
06 november 2019

Met YTiA wil het VBO jongeren en arbeidsmarkt dichter bij elkaar brengen en de kloof die er nog te vaak is tussen opleiding, vorming en toekomstige jobs kleiner maken. Sinds 2015 wint Young Talent in Action editie na editie aan belang en impact bij een brede groep jongeren.

De balans van de actieweek eind oktober is uitermate positief: jongeren namen deel aan meer dan honderd speeddates met CEO’s en HR-verantwoordelijken, inspirational talks, interactieve labs en tal van bedrijfsbezoeken in de drie regio’s van ons land. Nieuw dit jaar is de samenwerking met VRT en de radiozender MNM.

VBO en VRT delen de maatschappelijke missie om jongeren te verbinden en te stimuleren om hun toekomst in handen te nemen. In de samenwerking met MNM heeft het VBO een enthousiaste en inspirerende partner gevonden. Radio is vandaag nog steeds een belangrijk en efficiënt medium om de brede groep jongeren gericht te kunnen bereiken. Mede dankzij het partnership met MNM en VRT is het tweejaarlijkse YTIA-event uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor enkele duizenden gemotiveerde jongeren met interesse in wat de arbeidsmarkt hen vandaag én morgen te bieden heeft.
www.youngtalentinaction.be
#ytia

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.