Video Experience Day: de impact van corporate video bekroond

AP Hogeschool Antwerpen en Kanaal Z/Canal Z organiseerden op 9 juni 2022 de 23e Video Experience Day in partnerschap met het VBO. Al 23 jaar lang is de Video Experience Day een toonaangevend jaarlijks netwerkevenement waarop corporate video centraal staat. Na twee online edities ging het event dit jaar weer live door in Kinepolis Brussel. 


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
14 juni 2022

Het lijstje awardwinnaars oogt indrukwekkend met onder meer SD Worx (categorie digital event), NMBS (categorie corporate social responsibility), The Brew Society (categorie corporate image profit), Europees Parlement (categorie learning) en het advocatenkantoor Lydian (categorie employer branding). Stefan Maes, Head of Communications VBO FEB en lid van de jury: “Marketeers van zowel kmo’s als grote bedrijven komen meer dan ooit tot het besef dat video of beeld hen in staat stelt om de klant echt te leren kennen en te bereiken. Videomarketing kan naadloos ingepast worden in een communicatiestrategie of socialmedia-aanpak. Dit event biedt een ideaal inspiratieplatform voor communicatie-experten.”

Wie vandaag, en zeker morgen, gericht met de juiste doelgroep wil communiceren, moet over een heel nieuwe ‘skillset’ beschikken om zijn boodschap op een creatieve en vooral impactvolle manier te brengen. Stefan Maes: “Dat is meteen ook een van de redenen waarom het VBO graag mee de schouders zet onder de Video Experience Day als afstudeerproject van een volgende generatie communicatiespecialisten. In de volgende jaren zullen we in het bedrijfsleven meer dan ooit nood hebben aan hun expertise.”

Laat u inspireren op www.videoexperienceday.be

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.