Is uw bedrijf coronaproof? De tool van Agoria weet raad!

De nieuwe CIRS-tool (Covid Industry Risk Scan) biedt u een handige houvast om uw bedrijf en alle mensen die er komen maximaal te beschermen tegen de risico's van het coronavirus. Al meer dan 170 bedrijven vulden de scan in.


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
15 september 2020

Agoria’s nieuwe CIRS-tool is een digitale checklist die u helpt om op gestructureerde wijze alle maatregelen te nemen die verplicht en/of aangewezen zijn om ook tijdens uitbraken van het coronavirus veilig te kunnen werken in uw bedrijf. U kunt de tool gebruiken om na te gaan hoe ‘coronaproof’ uw bedrijf vandaag al is, maar ook als handleiding om snel nog meer slimme beschermingsmaatregelen te nemen.

Hij is gebaseerd op de generieke gids ‘Veilig aan het werk’, het resultaat van de samenwerking van de sociale partners in de Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het Werk, de Economic Risk Management Group, de FOD WASO en de beleidscel van de minister van Werk. Een andere inspiratiebron voor de CIRS-tool was de handleiding met goede praktijken tegen COVID-19 die Agoria eerder dit jaar publiceerde als aanvulling op de generieke gids.

Meer info over werken met de tool vindt u hier.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.