Fysieke, hybride of online evenementen

BeVenue is een unieke locatie om uw (video)conferenties, debatlunches, webcasts en business cocktails te organiseren in hartje Brussel. Het conferentiecentrum is ideaal gesitueerd op de site van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO FEB), de koepel van de bedrijfswereld in Belgiƫ. BeVenue vindt u vlakbij de Grote Markt, openbare parkings en het Centraal Station, in rechtstreekse verbinding met de luchthaven en de metro. BeVenue is uiteraard toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit.

Raadpleeg het menu links of de onderstaande brochures voor meer info over de zalen, de studio en het cateringaanbod van BeVenue.

  

 

Interesse?

Neem contact op met ons BeVenue-team. Laat ons uw gasten of klanten een uitzonderlijke locatie ontdekken. Met al haar faciliteiten en diensten voor een op maat gesneden organisatie van uw evenement. We zorgen ervoor dat al uw verwachtingen worden ingelost. Beloofd!

events@vbo-feb.be
+32 2 515 09 90

  LinkedinFacebook

 

 

 

 Lees meer over BeVenue, het conferentiecentrum

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.