5 maart 2018

High-level event. Business 4.0 – Hoe veranderen digitalisering, millennials, technologie … uw business?

Business 4.0 is geen trendy hype, maar businessharde realiteit. Net zoals het internet der dingen een revolutie ontketende in de productie (Industrie 4.0), moeten ook de andere schakels in de businessketen (HR, R&D, legal, sales en marketing, …) zich heruitvinden. Met welke 'greenfields' zijn bedrijfsleiders vandaag bezig? Op welke manier veranderen digitalisering, nieuwe technologie of millennials uw businessmodel?


VBO, ING en BDO zochten en vonden Belgische bedrijven die pionieren in een schakel binnen hun waardeketen. Op 5 maart zoomen we in op projecten van Solvay, Intuo, BIV Team, imec, NxtPort, Audi Brussels, ENGIE, Sparkcentral en Brussels Airport die tonen en inspireren dat ook het ‘ondenkbare’ een haalbare kaart is. Met welke ideeën gaat u als ondernemer, C-level … binnenkort aan de slag? 

  • Bedrijf zonder baas? De wil vormt de weg (Solvay, Intuo, BIVTeam)
  • Als R&D te breed, te duur en te risicovol wordt (imec, Luc Van Den Hove)
  • Co-create uw supply chain (NxtPort, Daniel Lievens en BASF, An Dupon)
  • ‘Dirty, Difficult & Dangerous’ wordt Digitaal en Duurzaam in productie (Audi Brussels, Patrick Danau)
  • Legal en compliance: van ‘problem solver’ naar ‘solution provider’ (ENGIE)
  • Customer service wordt unieke differentiator (Sparkcentral, Christoph Neut en Brussels Airport Company, Arnaud Feist)

Laat u samen met de top van de Belgische bedrijfswereld, inspireren en verwonderen! Zowel met de inhoud als het format overstijgen we uw verwachtingen in de gloednieuwe state-of-the-art Tech Lounge van technologiefederatie Agoria. Wij beloven een 4.0 dimensie met een inspirerend interactief debat, een innovatief concept, live-captatie en uitzending door Kanaal Z, en nog veel meer.

Schrijf u vandaag nog in! https://www.ing-events.be/zbusiness40/nl/register/


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.