Circulaire Economie - Call to Action

13 november 2020

Elke ondernemer beseft dat circulair ondernemen de toekomst is. De circulaire economie stimuleert ondernemingen om duurzaam te innoveren en versterkt de wisselwerking tussen economische belangen en maatschappelijke waarden. Het VBO zet mee zijn schouders onder die circulaire evolutie en wil zijn kennis en inspanningen in het domein nog versterken.   

Daarom organiseren we deze herfst een reeks van vier lunchwebinars ‘Circulaire Economie - Call to Action’. Doel? Samen met onze leden, experten en relevante stakeholders de inzichten in de circulaire economie in België verdiepen en een solide, gedragen visie uitrollen.

Elk webinar zoomen twee topexperten uit de academische- of bedrijfswereld in op een scharnierthema van de circulaire economie.

Elk webinar duurt 50 minuten (13.00 u. – 13.50 u.). We verkiezen kort, krachtig en bovenal … relevant.

In het programma hieronder vindt u meer informatie over de reeks en de sprekers.
Noteer alvast de verschillende data in uw agenda.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.