Verplichte federale enquête woon-werkverkeer - Hoe begint u eraan?

dinsdag 29 juni 2021

Klik op de links hieronder om de PowerPoint presentatie te ontdekken :

Nederlands | Frans

 In samenwerking met

Logos

Om de drie jaar moet elke onderneming met meer dan 100 medewerkers van de federale regering een vragenlijst invullen over het woon-werkverkeer van zijn medewerkers. Door de ‘COVID-19’-crisis werd de bevraging van vorig jaar naar dit jaar verschoven.

Het finale doel? Werkgevers aanzetten om hun mobiliteitsbeleid efficiënter en duurzamer te organiseren.

Hoe begint u eraan? Wat is er nieuw in de editie 2021? Speelt de ‘COVID-19’-crisis een rol? Welke hefbomen biedt de enquête voor uw mobiliteitsbeleid?

Op al die vragen krijgt u een concreet antwoord tijdens ons webinar op dinsdag 29 juni, in de taal van uw keuze. Samen met de FOD Mobiliteit en Vervoer gaan de werkgeversorganisaties dieper in op alle ins en outs en op de beschikbare tools om de enquête te organiseren. Daarna is het aan u om uw concrete vragen te stellen.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.