Rail Roadmap 2030

Dinsdag 14 september 2021

Bekijk de opname van het webinar

Met de ambitie van de regering om het goederenvervoer per spoor tegen 2030 te verdubbelen, staat de sector op een keerpunt. Toekomstgericht groeien en zichzelf heruitvinden is de boodschap. Dus sloeg de Belgische logistieke sector de handen aan de ploeg. Het resultaat? Rail Roadmap 2030. Een plan dat die ambitie moet verwezenlijken.

Zo’n plan is voor ons land essentieel om de klimaatambities te kunnen waarmaken en onze rol als logistieke draaischijf veilig te stellen.

Benieuwd? Op dinsdag 14 september (van 9 tot 10.45 u.) gaan onze experten dieper in op de ins en outs van het plan. Daarna volgt de formele overhandiging aan de bevoegde autoriteiten en lichten de ministers Georges Gilkinet, Philippe Henry en Lydia Peeters hun visie toe.

Tot binnenkort!

In naam van alle betrokken organisaties

 

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.