herstructureren anno 2021 = wendbaarheid creëren

Donderdag 24 maart 2022

Benadering vanuit HR, legal, communicatie en leiderschap

-        3 interactieve ‘deep dive’-sessies (tweetalig)

-        U verwerft inzicht in de mogelijkheden en uitdagingen voor organisaties vanuit HR, legal, communicatie én leiderschap

-        U krijgt handvaten aangereikt voor een multidisciplinaire aanpak bij medewerkers en externe stakeholders

-        2 online sessies en 1 afsluitende live ontmoeting

Waar een onderneming zich ook bevindt, wat haar financiële situatie of marktpositie ook is … ze zal altijd in beweging moeten blijven. Soms ligt de onderneming volledig op koers, soms bevindt ze zich in moeilijk vaarwater. De enige constante is – hoe paradoxaal dat ook klinkt – verandering. Niets is definitief, alles stroomt.

Uiteraard ambieert elke leidinggevende dat zijn of haar organisatie op koers ligt of komt te liggen. Maar hoe doe je dat?

Deze ‘deep dive’-sessies brengen een 360°-inzicht in de mogelijkheden om de wendbaarheid van uw organisatie te verhogen. Ze bieden concrete handvaten voor een multidisciplinair plan van aanpak bij uw medewerkers en externe stakeholders, met aandacht voor zowel juridische aspecten als voor de rol van communicatie en leiderschap.

Het Team Employment & Pensions van het advocatenkantoor Eubelius en communicatieadviesbureau Ketchum delen kennis en ervaringen om uw bedrijf toekomstgericht op koers te houden. Deze interactieve sessies vormen een praktische vertaalslag van de VBO-gids “Herstructureren met en/of zonder ontslagen”, die Eubelius en Ketchum in samenwerking met het VBO hebben uitgeven en u bij deelname aan deze sessies ontvangt.

VOOR WIE?

We nodigen bedrijfsleiders, executive management, legal counsels, HR- en communicatieverantwoordelijken uit om mee te duiken in de mogelijkheden om de wendbaarheid van uw organisatie te verhogen.

Photo ©Unsplash

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.