LIVE: Nationale Conferentie Circulaire Economie

Dinsdag 30 november 2021

De circulaire economie is een onmisbare hefboom om de klimaatdoelstellingen, zoals de Europese Green Deal te halen. En biedt tegelijk een antwoord op ingrijpende economische uitdagingen. Denk maar aan de stijgende grondstofprijzen die het concurrentievermogen en de bevoorradingszekerheid van onze grondstofintensieve economie ondermijnen.

Op de nationale conferentie maken we duidelijk hoever we vandaag al staan en waar we nog extra inspanningen moeten leveren om onze Belgische koppositie (en ons concurrentievoordeel) tegen 2030 te consolideren.

Het Verbond van Belgische Ondernemingen bundelde, samen met de sectorfederaties, de circulaire opportuniteiten in de ‘Visie circulaire economie 2030’. Benieuwd naar de ambities en het groeipad? Houd dan dinsdag 30 november (15u-18u) vrij in uw agenda. Laat u inspireren door experten, academici en pionierende ondernemers tijdens onze Nationale Conferentie Circulaire Economie. En ontdek hoe de politici van plan zijn om de transitie naar een circulaire toekomst te versnellen.

Kortom, laat uw stem horen in ons debat over de opportuniteiten, obstakels en uitdagingen om België ook in 2030 op de kaart te zetten als hotspot van de circulaire economie. Afspraak 30 november 2021.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.