E-commerce in België: Waar staan we en wat brengt de toekomst?

Maandag 30 mei 2022

 

U kan de studie hier vinden.

Sinds 2015 koopt de Belgische consument steeds meer online en neemt het aandeel van e-commerceaankopen in zijn consumptiepatroon fors toe. De COVID-19-crisis gaf die groei nog een extra boost. En toch loopt onze eigen e-commercehandel nog altijd achter op die van de buurlanden. 

Kunnen we het tij nog keren? En wat zijn daarvoor de noodzakelijke hefbomen? Het VBO zocht het samen met zijn leden-sectorfederaties voor u uit. En bundelde de resultaten in een hands-on studie. Daarin wordt eerst een economische analyse van de ontwikkeling in e-commerce in het voorbije decennium voorgesteld. Daarnaast delen ook een rist bedrijfsleiders hun ervaring met e-commerce en de impact op hun business en groei.

Benieuwd naar de remmen en opportuniteiten van het e-commerceverhaal in ons land? Schrijf je dan vandaag nog in voor ons online webinar. 

Photo ©Unsplash

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.