DPO-Connect

15 september 2022

Een jaar geleden zag DPO-Connect(*) het licht. Via dit interactieve communicatieplatform blijven DPO’s op de hoogte van alles wat leeft en beweegt in de wereld van de gegevensbescherming,delen ze kennis en best practices en wisselen ze peer-to-peer vragen en antwoorden uit.

Tijd dus voor een evaluatie en een vooruitblik. Wat zeggen de resultaten na één jaar werking? Belangrijker nog, hoe kijkt DPO-Connect naar de toekomst?

Goed om weten: het event vindt fysiek plaats in BeVenue, het conferentiecentrum van het VBO en wordt gevolgd door een netwerkingcocktail. Het uitgelezen moment dus om de collega’s in levenden lijve terug te zien.

Noteer alvast donderdag 15 september 2022, 14.00 u. in uw agenda.

(*) DPO-Connect, het eerste interactieve communicatieplatform voor DPO's in België werd opgezet door de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) in samenwerking met DPO-Pro en de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en met de steun van de Europese Commissie.

Logos

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.