Wint uw bedrijf? Official launch Road to Paris Olympic Games 2024

Maandag 10 oktober

In 2024 strijkt het grootste sportevenement ter wereld neer in Parijs. Het zal de 33e editie worden van de Olympische Zomerspelen die voor het eerst in 1896 werden georganiseerd. Sport heeft als grote troef dat ze mensen verenigt. Parijs biedt ons unieke kansen om die momenten van samenhorigheid en Belgische trots opnieuw te beleven en om ons land en zijn gewesten op de kaart te zetten als winnaars.

Bedrijven en Olympische atleten hebben veel gemeen. Ze maken keuzes, nemen risico’s, zijn competitief, vieren hun overwinningen en verwerken hun tegenslagen. Met dezelfde missie voor ogen: ambitieus doelgericht vooruit. En dus steunen we elkaar ook. Want winnen doe je nooit alleen. Studies tonen aan dat investeringen in topsport een hefboom zijn voor succes. Succes voor atleten én voor bedrijven.

We zijn ervan overtuigd dat ons Belgische atletenteam alle vormen van inbreng en aanmoediging  nodig heeft om op de Olympische Spelen van Parijs het verschil te kunnen maken. Om hun slaagkansen maximaal te boosten zetten we een actieve samenwerking op tussen het Belgische bedrijfsleven en Team Belgium.

Tijdens het officiële launchevent ‘Road to Paris 2024’ op maandag 10 oktober in het conferentiecentrum BeVenue van het VBO laten we u graag in primeur kennis maken met de vele samenwerkingsopportuniteiten voor bedrijven en sectoren met Team Belgium op weg naar succes in Parijs. 

“Onze ambitie voor Parijs 2024 is niet alleen om de 33e editie van de Spelen te organiseren, maar ook om de eerste Spelen van een nieuw tijdperk uit te denken: spectaculair, inclusief, duurzaam, verantwoord en solidair.”

- Tony Estanguet, voorzitter Parijs 2024 -

Wij vragen u vriendelijk om uw inschrijving snel te bevestigen. Via onderstaande link kunt u zich inschrijven. 

Logo BOIC Logo VBO

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.