Europese conferentie & networkingcocktail

Donderdag 17 november 2022

Europa is voor ondernemers lang geen ver-van-mijn-bedshow meer. Dagelijks worden ze geconfronteerd met Europese regels die een grote invloed hebben op de werking van hun bedrijf. En dat zal in de toekomst ongetwijfeld zo blijven. Daarom is het cruciaal dat België zijn belangen op Europees niveau sterker behartigt.

Hoe kan België meer dan ooit een hoofdrol spelen in het Europa van morgen? Door nog meer te wegen op het besluitvormingsproces. Hoe? Het VBO bundelt twaalf aanbevelingen in een manifest ‘België sterker in Europa'.

Een jaar voor het Belgische voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie is een uitgelezen moment om het manifest te lanceren tijdens een speciale Europese conferentie. En u kunt daarbij zijn op donderdag 17 november om 17 uur in ons BeVenue-eventcentrum in Brussel. 

Op de conferentie legt een rist topsprekers met tonnen Europese ervaring uit hoe België volgens hen meer invloed kan uitoefenen op het Europese wetgevingsproces. Ook jongeren laten hun stem horen: alumni van de ‘Herman Van Rompuy Scholarship’ aan het Europacollege delen hun kijk op onze impact op de toekomst van Europa.

We sluiten de conferentie af met een uitgebreide networking cocktail.De ideale gelegenheid om uw visie te delen met de Belgische bedrijfswereld en topambtenaren in Europese zaken op federaal en Europees niveau.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.