Future of Work

Donderdag 9 februari 2023

STRATEGIEËN VOOR DE DIGITALE TRANSITIE

Herbekijk de conferentie hieronder : 

 

Onze manier van werken, leven en wonen ondergaat heel wat transities, onder meer op vlak van technologie, data & digitalisering, en energie. Die (r)evoluties hebben een significante impact op de brede samenleving, en dus ook op het economische weefsel en de arbeidsmarkt. Ondernemingen gaan daar volop mee aan de slag, wat op zijn beurt een impact heeft op huidige en toekomstige werknemers. Bestaande functies doven uit, nieuwe komen in de plaats. De vraag is: Hoe kunnen we ondernemingen en mensen begeleiden richting nieuwe skills en competenties? Hoe kunnen we op die evoluties anticiperen om naar de nieuwe gevraagde skills toe te groeien?

Het VBO, Agoria en Deloitte geven samen een antwoord op die vragen en formuleren in een uitgebreid rapport aanbevelingen en strategieën voor zowel het beleid en de bedrijven, als voor het individu.

Benieuwd? Schrijf u dan in voor het launchevent over het rapport op donderdag 9 februari 17.00 u. op het VBO. Daar gaan we dieper in op het rapport en laten we vooraanstaande politici, ondernemers en academici hun inzichten delen. Snelle beslissers kunnen zich vandaag al inschrijven.

Logologo deloitte

 

Photo © Shutterstock

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.