Middagen van de Digitalisering van het recht

Digitaal wordt het nieuwe normaal. De huidige gezondheidscrisis geeft die evolutie nog een extra duwtje. Ondernemen in een digitale wereld is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt, er zijn heel wat juridische implicaties. Het VBO wil dat geen enkele onderneming de digitale trein mist.

Daarom organiseren we begin 2021 een reeks van vijf webinars over de digitalisering van het recht. Op die manier willen we met onze leden, experts en stakeholders de impact van de digitalisering op de rechten en plichten van Belgische bedrijven beter begrijpen en een sterke, gedragen visie uitwerken.

Tijdens elk webinar gaan twee topexperts uit de academische of bedrijfswereld dieper in op een sleutelthema uit de digitalisering van het recht. Wij danken Benjamin Docquir, Partner Advocaat bij Osborne Clarke, van harte voor zijn actieve deelname bij het opstellen van het programma. 

We mikken op een webinar van hooguit een uur. We gaan voor kort, krachtig en vooral … relevant.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.