© Shutterstock

ESG-rapportering: bent u er klaar voor?

Juni 2023

Sommige van de nieuwe niet-financiële of ESG-rapporteringsverplichtingen zijn al ingevoerd, maar het grootste deel ervan zal in 2024 en 2025 (2026 voor sommige kmo's) direct of indirect ten uitvoer worden gelegd. Ondernemingen doen er dus goed aan om er nu al rekening mee te houden.

Daarom biedt het VBO u 3 informatiesessies van een halve dag aan, in kleine groepen aangepast aan uw niveau (beginnend of gevorderd), om uw niet-financiële rapportering op te starten of op punt te stellen.
Het programma brengt consultants, specialisten in niet-financiële publicatie, juridische experts, auditors en spelers uit de financiële wereld samen. Een breed scala aan sprekers zal u een beter inzicht geven in de verschillende aspecten, finesses en ontwikkelingen in de regelgeving op het gebied van ESG-rapportering.
De voorgestelde formule werkt bevorderend voor de interactie met de sprekers en andere deelnemers.

Door de oefening te maken, hopen we bovendien dat u inziet dat het opstellen van een ESG-verslag niet enkel een verplichting, maar ook een troef voor de toekomst is.

 

De voordelen van deze opleiding:

  • Advies op maat met maximale interactiviteit.
  • Technische experts van hoog niveau die expertise bieden over alle ESG-rapporteringsdisciplines.
  • Het ontwikkelen van een volledig overzicht van het proces.
  • Lunch en koffiepauze inbegrepen.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.