Zorg voor uw medewerkers die de grens overgaan

9 april 2020 – Een onderneming die haar ontwikkeling en groei wil optimaliseren, moet over de grenzen durven kijken en oog hebben voor de mondiale dimensies van het zakendoen. Ondernemen over de grenzen heen houdt ook in dat bedrijfsleiders en werknemers zich internationaal gaan bewegen. 


Kris De Meester, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
Louis Warlop, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
09 april 2020

Mobiliteit is cruciaal om de strategische bedrijfsdoelen te verwezenlijken en om toptalent aan te trekken en te behouden.

Reizen naar en verblijven in andere landen is echter niet zonder risico. Natuurrampen, epidemieën (zika, SARS of meer recent het coronavirus COVID-19), verkeersongevallen, een plots gezondheidsprobleem en ook meer banale incidenten krijgen plots een andere dimensie ver van de thuisbasis. Focussen op zowel de bedrijfsvoering als op het welzijn van hun mobiele werknemers is daarom een uitdaging voor de meeste internationale organisaties.

De vraag is dus: ‘Hoe kan ik als werkgever zorg dragen voor mijn mobiele werknemers?’ In deze brochure helpen experts u op weg en formuleren ze antwoorden op de vele vragen die een bedrijf met internationale ambities zich stelt.

> Klik hier om de brochure te downloaden
Lees de publicatie online

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.