“Echt een verrijking voor ons bedrijf”

"In het begin uit noodzaak, nadien is het een zegen gebleken. Ik vond eenvoudigweg niet de mensen die ik nodig had. Die moest ik elders zoeken: bijgevolg zijn het vaak vluchtelingen die hier aan de slag geraken. Het moet gezegd dat de VDAB op dat vlak fantastisch werk levert - die mensen krijgen er een opleiding voor de functie die ik beschikbaar heb. Hun werkijver is enorm, zij betekenen echt een verrijking voor ons bedrijf." Er werd voor hen Nederlandse les na de uren voorzien, maar in realiteit tendeert de voertaal naar het Engels.

Op De Dag van de Medewerker trakteerde het bedrijf zijn medewerkers op ontbijt om de dag te openen, en op een barbecue om hem af te sluiten.  Daar bovenop kreeg iedereen een gepersonaliseerde trofee: Beste babbelaar. Beste voetballer. Beste fotograaf... Voor industrial pipers? "We wilden ieders unieke kwaliteiten in de verf zetten - het moet niet altijd over het werk gaan. Maar zeg eens, ik ben al veel te lang zelf aan het woord. De vondst voor die trofee is volledig de verdienste van Linsy van HR en Miriam van Sales & Marketing. Mag hun naam ook in uw stukje? Want bij ons is alles teamwerk, hé."

Het aanstekelijke filmpje over de Dag van de Medewerker vind je op YouTube onder de zoekterm 'Goddeeris Dag van de Medewerker 17'.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.