Omwille van het coronavirus zullen de ‘Belgian Business Awards for the Environment’ verplaatst worden. Van zodra een nieuwe datum bekend is, zullen wij u hiervan verder op de hoogte brengen. Onze excuses voor dit ongemak.

Met veel plezier nodigen wij u uit op de 17e editie van de officiële uitreiking van de Belgian Business Awards for the Environment.

Deze awards belonen kleine en grote ondernemingen voor hun engagement in duurzame ontwikkeling. Ze zetten ecologisch innovatieve praktijken, procedés en producten uit alle sectoren in de verf die bijdragen tot de overgang naar de circulaire economie. Een onafhankelijke jury van experts heeft alle ingediende projecten bestudeerd en de winnaars gekozen. De Belgische winnaars worden bovendien automatisch genomineerd voor de European Business Awards for the Environment.

Kom de genomineerde projecten aanmoedigen en schrijf u in voor deze inspirerende awardshow!

De genomineerden zijn BSH, Coca-Cola (Chaudfontaine), Ducoop, Hortiplan - een merk van Arvesta, L’Oréal, MODS, OVO, Proximus, Valipac en Wienerberger. 

Bovendien pakken we dit jaar uit met een keynotespeech van Guibert del Marmol, mentor, auteur en spreker gespecialiseerd in regeneratieve economie. Sinds 2006 helpt hij leidinggevende organen, raden van bestuur en aandeelhouders bij het uitwerken van een strategie voor duurzame ontwikkeling gebaseerd op gedeelde waarden. Ook is hij medeoprichter van de Lunt Foundation, die regeneratieve oplossingen promoot om welvaart te creëren vertrekkend van ecologie, welzijn en gemeenschap.

> Om u in te schrijven klik hier.

 

Met de ondersteuning van:
                 
           Lees meer over Belgian Business Awards for the Environment

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.